SELAMAT DATANG KE ARASY MISTERI, SEMOGA PERKONGSIAN ILMU INI DAPAT DI MANAFAATKAN BERSAMA, DI HARAP TIDAK ADA PENYALAH GUNAAN UNTUK KEGUNAAN KEARAH KEMUNGKARAN. INSYAALLAH. SEBARANG CADANGAN ATAU PANDANGAN ANDA BOLEH DIKONGSIKAN ARASY MISTERI 013-2554392 / 012-9715794 / ARASHMISTERI@GMAIL.COM TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWATI ARASY MISTERI

IlMU KEBATINAN PENDINDING DARI ILMU TUJU DAN ILMU HITAM ATAU SIHIR.{1}


Disini aku hanya memberi maklumat ringkas.Ilmu kebatinan pendinding dari sebarang serangan musuh menggunakan pukulan atau jurus ini.Ilmu kebatinan pendinding yang dimaksudkan terdiri dari beberapa amalan khusus yang diamalkan lepas solat,nak tidur dan sewaktu melangkah keluar rumah dan sewaktu berhadapan musuh.Insyaallah terselamat.

IlMU  KEBATINAN  PENDINDING DARI ILMU TUJU  DAN  ILMU  HITAM  ATAU  SIHIR.{1}

Ilmu tuju atau ilmu tuju tuju adalah ilmu yang berasal dari kumpulan ilmu hitam atau sihir.Ilmu ini digunakan oleh bomoh,dukun,tok Batin dan tok Sami Siam untuk menyakiti atau membunuh orang yang  ditujukan dengan ilmu tersebut.Simangsa yang terkena ilmu ini akan menjadi sakit atau menderita.Malah dikatakan ianya juga berkeupayaan untuk membunuh mangsa dengan sekelip mata.Individu yang menggunakan ilmu ini yang terdiri dari individu yang aku sebutkan tadi inilah yang menjadi rakan baik kepada syaitan,iblis dan jin.Berbagai kaedah atau cara ilmu tuju diperbuat.Diantaranya adalah seperti berikut.
1.Menggunakan telur ayam dan beberapa batang jarum yang dipuja dengan ilmu hitam atau sihir.Diperasap dengan asap kemunyan ditengah malam lalu dituju kepada mangsa menggunakan perhikmatan syaitan,iblis dan jin.
2.Menggunakan  gambar mangsa yang cukup sifatnya .Gambar tersebut akan dituju dengan mencucuk jarum bersama aliran ilmu sihir atau ilmu hitam.Mangsa akan mengalami kesakitan ditempat yang telah dituju berpanjangan menderita dan ada yang membawa maut.
3.Menggunakan objek yang menyerupai patung manusia.Mangsa akan dikenakan ilmu tuju ini melalui objek tersebut yang telah disihirkan.Untuk ini jarum ataupun paku berkarat akan digunakan.Objek tersebut akan ditanam ditempat laluan simangsa.Apabila mangsa terlangkah saja maka terkenalah musibah yang dibawa syaitan,iblis dan jin.Ilmu kebatinan Pendinding ini terdiri dari beberapa kaedah tersendiri,diantaranya adalah seperti maklumat berikut.

1.Berwuduk sebelum tidur.
2.Menggunakan minyak Aura Sufi yang  disyorkan oleh Arasy Misteri.
3.Menggunakan ilmu Pendinding yang juga disyorkan oleh Arasy Misteri  
   dari khazanah Suku Kaum Bugis.

1 comment:

Tubuhsatu said...

Assalamualaikum warahmatullah wabaraqatuh..Saya mencari perawat disekitar, untuk rawatan secara dekat, saya termakan makanan dari ilmu guna-guna, beratus benda halus di hantar kepada saya..

email saya : tubuhsatu@gmail.com

Penawar Mata,Penaik Seri Wajah Lelaki & Perempuan

 Toner Mata Nur Theraphy


Klik untuk maklumat lanjut

Toner mata nur theraphy merupakan toner mata yang didatangkan dalam bentuk titis yang dibuat dari Air zam-zam, air mawar, herba terpilih , 30 juzuk Al-Quran dan doa pilihan

KEGUNAAN

  • Meningkatkan kadar kelembapan mata
  • Pencuci mata
  • Menyingkir kekotoran (habuk dan bahan asing)
  • Menigkatkan kesegaran mata / Mata lesu / Keletihan mata
  • Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
  • Mengatasi mata merah dan meradang.
  • Menggurangkan bengkak mata
  • Merawat jangkitan mata
  • Mencantikkan mata
  • Memperbaiki keadaan penglihatan


Klik untuk maklumat lanjut


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.


SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA -APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DANKESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.


DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.

Semua persoalan anda sendiri mungkin ada jawapannya. Tetapi anda tidak ada jalan penyelesayan.Ataupun gagal untuk menyelesaikannya.Dari itu ARASY MISTERI berusha membantu anda.Ingatlah setiap masalah ada jalan menyelesaikannya.Ada waktu dan ketikanya keluarga,saudara mara, dan rakan terdekatpun tidak dapat membantu atau meringankan bebanan kita.Atau kita sendiri malu dan merahsiakan dari pengetahuan orang lain.Justeru itu jadikanlah ARASY MISTERI sebagai panduan,pedoman,mencurah permasalahan rumah tangga,permasalahan remaja,anak anak dan kekeluargaan kepada ARASY MISTERI.Inilah bidang kami,yang tuhan kurniakan.Kami cuba membantu dan berkongsi permasalahan anda.

haruman pengikat kasih sayang (Aura Kasih ), menaikkan seri wajah (Aura Seri ) & menghindari gangguan dari makhluk halus (Aura Sufi) yang telah di doakan dengan ayat-ayat al-quran & doa-doa terpilih.insaallah dengan izin allah serba sedikit permasalahan diatas dapat diperbaiki.
RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA:

Didalam masyarakat atau kehidupan orang dizaman dahulu,amat menitik beratkan persoalan berumah tangga dan kebahgiaannya.Orang berilmu dari Suku Kaum Bugis akan menerapkan atau mengajar anak anaknya sama ada lelaki atau perempuan keseluruhan ilmu pengetahuan berkaitan rumah tangga.Dari tujuan,matlamat,tanggung jawab,pantang larang dan ilmu Kebatinan berumah tangga itu sendiri.Tidak ada insan didunia ini tidak mengira bangsa dan agama yang mahukan rumah tangganya roboh,huru hara,tidak tenteram atau aman damai.Keseluruhan mahukan rumah tangga yang berkekalan aman dan bahgia hingga keakhir hayat.


More..
ALAM PENGASIH


ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH. PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS

Sebelum ini,telah diterangkan secara panjang lebar dan terpeinci bahawa Suku Kaum Bugis menjalani kehidupannya dengan penuh PERADAPAN.Ini adalah untuk menepati Matlamat atau Sasaran didalam hidupnya.Dimana ikhtiar atau usha dunia dan akhirat akan diselaraskan bersama.Bagitu juga dengan ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH, PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS.Setiap satu daripadanya mempunyai Matlamat dan caranya yang tersendiri.Masyarakat Melayu hari ini agak sensitive,tidak senang,gusar,takut,tidak percaya,atau membuat andayan yang nagetif terhadap ilmu ini.Malah ada yang mendakwa ilmu ini Syirik atau salah disisi agama.Bergantunglah kepada ilmu individu itu sendiri.Hanya ilmu pengetahuan yang menyeluruh atau meliputi sahaja dapat membuat keputusan tepat dan meyakinkan.