SELAMAT DATANG KE ARASY MISTERI, SEMOGA PERKONGSIAN ILMU INI DAPAT DI MANAFAATKAN BERSAMA, DI HARAP TIDAK ADA PENYALAH GUNAAN UNTUK KEGUNAAN KEARAH KEMUNGKARAN. INSYAALLAH. SEBARANG CADANGAN ATAU PANDANGAN ANDA BOLEH DIKONGSIKAN ARASY MISTERI 013-2554392 / 012-9715794 / ARASHMISTERI@GMAIL.COM TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWATI ARASY MISTERI

1. Kegunaan minyak Aura kasih ( RM30 ) + RM6 ( E.M ) / RM9 ( W.M )  penghantaran pos laju

Di gunakan sebagai pengikat kasih sayang suami isteri.

 • Telah berkorban segalanya,namun suami tidak menghiraukannya.Malah mau kawin lagi....Kenapa?
 • Adakah anda tidak bahagia dengan rumah tangga anda?
 • Suami berlaku curang terhadap Isteri....Kenapa?.
 • Sudah tiada Cinta,kasih dan sayang lagi.Sama ada suami atau Istri....Kenapa?.
 • Adakah anda dapat rasakan kehadiran sesuatu yang sering mengganggu keluarga anda?
 • Suami makan diluar....Kenapa?.
 • Adakah anda tidak mendapat perhatian yang sepatutnya dari pasangan anda?
 • Isteri curang.....Kenapa?.
 • Tidak bertanggung jawap,bengis dan panas baran.....Kenapa?.
 • Percintaan putus ditengah jalan....Kenapa?
 • Nafsu memuncak bila ketiadaannya.Tapi bila ingin bersama saja,nafsu menurun atau hilang entah kemana....Kenapa?.

    
Jika anda tergolong didalam  masalah-masalah di atas, maka anda perlu mengembalikan aura dan Kasih sayang anda serta anda mungkin menjadi mangsa ilmu hitam atau gangguan makhluk halus.
  

Minyak Aura Kasih Untuk Keharmonian Rumah Tangga serta direka khusus untuk anda kembali ceria dan dilindungi oleh Allah S.W.T.

Minyak aura kasih boleh digunakan juga sebelum melakukan hubungan 
bersama pasangan. dipakai atau  disapu pada leher(keliling)   
bibir,payudara, badan dan alat sulit atau boleh juga diseluruh   tubuh 
badan.kegunaanya untuk pembuka nafsu dan pengikat kasih sayang.



2. Kegunaan minyak Aura Sufi ( RM30 ) + RM6 ( E.M ) / RM9 ( W.M )  penghantaran pos laju
    
Di gunakan untuk mengatasi gangguan makhluk halus & sihir

 • Adakah anda dapat merasakan kehadiran entiti yang sering mengganggu hidup anda dan keluarga anda?
 • Adakah anda mengalami kesakitan dan tekanan yang tidak dapat diubati dengan perubatan moden dan tiada penjelasan yang memuaskan anda?
 • Adakah mahu melindungi diri anda dari serangan ilmu hitam, sihir, santau, tuju-tuju dan perbuatan manusia yang berniat jahat?
 • Jika anda mahu menyelesaikan masalah-masalah di atas, anda perlu memohon perlindungan dari Allah S.W.T dari gangguan-gangguan ini.


Sebab itulah Minyak Aura sufi dapat Menghindari Amalan Sihir dihasilkan untuk melindungi diri anda dari menjadi mangsa ilmu-ilmu hitam ini. Insya-Allah.



3. Kegunaan Aura Seri ( RM30 ) + RM6 ( E.M ) / RM9 ( W.M )  penghantaran pos laju

 Di gunakan untuk menaikkan seri wajah & kasih sayang
  
 • Adakah anda ingin diri anda disayangi dan disenangi oleh teman istimewa & suami?
 • Adakah anda ingin perniagaan anda disukai pelanggan anda dan laris?
 • Adakah mempunyai masalah jodoh anda tidak muncul-muncul lagi?
 • Rupa paras tiada,atau biasa saja.Pekerjaan,kedudukan,keuwangan dan segala galanya kelihatan biasa saja.Tetap menjadi tumpuan dan perhatian ramai....Kenapa?.


Jika anda tergolong didalam  masalah-masalah di atas, maka anda perlu mengembalikan aura dan seri anda.

Sebab itulah Minyak Aura seri ini dibuat khas untuk memulihkan aura di dalam diri anda, disenangi ramai dan menaikkan seri serta dipercepatkan jodoh. 

Minyak aura seri digunakan setiap hari untuk menzahirkan seri wajah si 
pemakai agar berseri dan menawan


1 comment:

Sitikhadijah said...

Salam sy sitikhadijah boleh sy order minyak aura seri 2 botol. ..terima kasih

Penawar Mata,Penaik Seri Wajah Lelaki & Perempuan

 Toner Mata Nur Theraphy


Klik untuk maklumat lanjut

Toner mata nur theraphy merupakan toner mata yang didatangkan dalam bentuk titis yang dibuat dari Air zam-zam, air mawar, herba terpilih , 30 juzuk Al-Quran dan doa pilihan

KEGUNAAN

 • Meningkatkan kadar kelembapan mata
 • Pencuci mata
 • Menyingkir kekotoran (habuk dan bahan asing)
 • Menigkatkan kesegaran mata / Mata lesu / Keletihan mata
 • Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
 • Mengatasi mata merah dan meradang.
 • Menggurangkan bengkak mata
 • Merawat jangkitan mata
 • Mencantikkan mata
 • Memperbaiki keadaan penglihatan


Klik untuk maklumat lanjut


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.


SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA -APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DANKESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.


DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.





Semua persoalan anda sendiri mungkin ada jawapannya. Tetapi anda tidak ada jalan penyelesayan.Ataupun gagal untuk menyelesaikannya.Dari itu ARASY MISTERI berusha membantu anda.Ingatlah setiap masalah ada jalan menyelesaikannya.Ada waktu dan ketikanya keluarga,saudara mara, dan rakan terdekatpun tidak dapat membantu atau meringankan bebanan kita.Atau kita sendiri malu dan merahsiakan dari pengetahuan orang lain.Justeru itu jadikanlah ARASY MISTERI sebagai panduan,pedoman,mencurah permasalahan rumah tangga,permasalahan remaja,anak anak dan kekeluargaan kepada ARASY MISTERI.Inilah bidang kami,yang tuhan kurniakan.Kami cuba membantu dan berkongsi permasalahan anda.





haruman pengikat kasih sayang (Aura Kasih ), menaikkan seri wajah (Aura Seri ) & menghindari gangguan dari makhluk halus (Aura Sufi) yang telah di doakan dengan ayat-ayat al-quran & doa-doa terpilih.insaallah dengan izin allah serba sedikit permasalahan diatas dapat diperbaiki.




RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA:

Didalam masyarakat atau kehidupan orang dizaman dahulu,amat menitik beratkan persoalan berumah tangga dan kebahgiaannya.Orang berilmu dari Suku Kaum Bugis akan menerapkan atau mengajar anak anaknya sama ada lelaki atau perempuan keseluruhan ilmu pengetahuan berkaitan rumah tangga.Dari tujuan,matlamat,tanggung jawab,pantang larang dan ilmu Kebatinan berumah tangga itu sendiri.Tidak ada insan didunia ini tidak mengira bangsa dan agama yang mahukan rumah tangganya roboh,huru hara,tidak tenteram atau aman damai.Keseluruhan mahukan rumah tangga yang berkekalan aman dan bahgia hingga keakhir hayat.


More..




ALAM PENGASIH


ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH. PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS

Sebelum ini,telah diterangkan secara panjang lebar dan terpeinci bahawa Suku Kaum Bugis menjalani kehidupannya dengan penuh PERADAPAN.Ini adalah untuk menepati Matlamat atau Sasaran didalam hidupnya.Dimana ikhtiar atau usha dunia dan akhirat akan diselaraskan bersama.Bagitu juga dengan ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH, PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS.Setiap satu daripadanya mempunyai Matlamat dan caranya yang tersendiri.Masyarakat Melayu hari ini agak sensitive,tidak senang,gusar,takut,tidak percaya,atau membuat andayan yang nagetif terhadap ilmu ini.Malah ada yang mendakwa ilmu ini Syirik atau salah disisi agama.Bergantunglah kepada ilmu individu itu sendiri.Hanya ilmu pengetahuan yang menyeluruh atau meliputi sahaja dapat membuat keputusan tepat dan meyakinkan.