SELAMAT DATANG KE ARASY MISTERI, SEMOGA PERKONGSIAN ILMU INI DAPAT DI MANAFAATKAN BERSAMA, DI HARAP TIDAK ADA PENYALAH GUNAAN UNTUK KEGUNAAN KEARAH KEMUNGKARAN. INSYAALLAH. SEBARANG CADANGAN ATAU PANDANGAN ANDA BOLEH DIKONGSIKAN ARASY MISTERI 013-2554392 / 012-9715794 / ARASHMISTERI@GMAIL.COM TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWATI ARASY MISTERI

BARANGAN MISTIK

MAKLUMAT  BARANGAN  MISTIK:

Suku Kaum Bugis diseluruh Nusantara amat meminati,menghargai dan menitik beratkan barangan mistik didalam Kehidupan.Bukan kerana taksub atau menduakan ketuhanan.Tetapi menghargai segala nikmat pemberian Allah S.W.T. dan menggunakan segala hikmah atau khasiat semula jadinya sebagai ikhtiar tambahan.Sebagai mana ilmu Mistik,barangan Mistik juga tidak akan  ada tenaga,kuasa,hikmah atau khasiatnya tampa keizinan dari Allah S.W.T.jua. 
Terbahagi kepada 2 jenis barangan. 
1.Pembuatan Manusia itu sendiri.
2.Barangan  Mistik yang semula jadi.


BARANGAN MISTIK PEMBUATAN MANUSIA.

1.Besi Kuning menyerupai kacang tanah.
2.Segala senjata tradisional yang mempunyai Kuasa Mistik saperti Keris Taming Sari,Keris Semiyang,Keris Nogo Sostro,Keris Palimbang dan lain lain.
3.Segala jenis tangkal atau azimat yang mempunyai kuasa Mistik.
4.Pakayan Perang Fisabilillah.
5.Damar Besi dan Kul Bunta


Ini adalah salah satu jenis cincin yang boleh membuatkan pemakainya menjadi kebal atau tidak cedera dari sebarang senjata tajam & hentakan senjata tumpul dengan izin allah.Ianya hampir menyamai khasiat besi kuning.insyaallah.


Jika anda ingin berkongsi sebarang masalah, khidmat nasihat & mempelajari keilmuan anda boleh menghubungi Arasy Misteri 013-2554392 / 012-9715794 / arashmisteri@gmail.com


MAKLUMAT BARANGAN MISTIK SEMULA Jadi.

1.Besi Kuning saperti jarum.
2.Kulit Kerbau Landau.
3.Kulit Kijang Putih.
4.Buloh Tumpat.
5.Buloh Kembar.
6.Buloh Perindu.
7.Rotan Sega Songsang.
8.Kayu Bujang Galak.
9.Kayu Bujang Juara.
10.Puting Parang Patah.
11.Teras Gemunggal.
12.Raja Kayu.
13.Duri Landak Laut.
14.Misai Harimau,
15.Kayu Ular Cinta Mani.
16.Akar Cenduai.
17.Akar Buloh Perindu.
18.Air Mata Ikan Duyong.
19.Air Mani Gajah Putih.
20.Nibung Tunggal.
21.Minyak Kelapa Hijau.
22.Akar Cengkoi.
23.Kapas Sulong.
24.Kayu Pasong Hantu.
25.Batu Kecubong.
26.Batu Delima.
27.Batu Petir.
28.Akar Berminyak.
29.Kayu Tas.
30.Bulu Burong Cendera Wasih.
31.Cula Buaya.
32.Cula Tupai.
33.Batu Tombong Kelapa.
34.Tempurong Buta,Mata1 dan Mata2.
35.Akar Baha.
36.Senduduk Putih.
37.Batu Lipan.
38.Bunga Serai.
39.Sisik Tenggiling.
40.Akar Sintok.
41.Kelambu Kakbah.Ini adalah sebahagian jenis cincin teras gemunggal asli yang mempunyai kuasa mistik serta telah diuji dengan izin allah.Ianya berfungsi sebagai pertahanan & pembisa pukulan tangan ( senjata sulit )Jika anda ingin berkongsi sebarang masalah, khidmat nasihat & mempelajari keilmuan anda boleh menghubungi Arasy Misteri 013-2554392 / 012-9715794 / arashmisteri@gmail.comIni adalah sebahagian jenis cincin sulur bertam & teras bertam yang mempunyai kuasa mistik serta telah diuji dengan izin allah.Ianya berfungsi sebagai pertahanan & pembisa pukulan tangan ( senjata sulit )Jika anda ingin berkongsi sebarang masalah, khidmat nasihat & mempelajari keilmuan anda boleh menghubungi Arasy Misteri 013-2554392 / 012-9715794 / arashmisteri@gmail.com

Selain dari barangan tersebut diatas masih banyak lagi barangan yang tidak dapat disebut disini. Untuk mendapatkan keterangan lanjut sila rujuk tajuk kepada MAKLUMAT BARANGAN MISTIK didalam ARASY MISTERI

Penawar Mata,Penaik Seri Wajah Lelaki & Perempuan

 Toner Mata Nur Theraphy


Klik untuk maklumat lanjut

Toner mata nur theraphy merupakan toner mata yang didatangkan dalam bentuk titis yang dibuat dari Air zam-zam, air mawar, herba terpilih , 30 juzuk Al-Quran dan doa pilihan

KEGUNAAN

  • Meningkatkan kadar kelembapan mata
  • Pencuci mata
  • Menyingkir kekotoran (habuk dan bahan asing)
  • Menigkatkan kesegaran mata / Mata lesu / Keletihan mata
  • Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
  • Mengatasi mata merah dan meradang.
  • Menggurangkan bengkak mata
  • Merawat jangkitan mata
  • Mencantikkan mata
  • Memperbaiki keadaan penglihatan


Klik untuk maklumat lanjut


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.


SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA -APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DANKESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.


DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.

Semua persoalan anda sendiri mungkin ada jawapannya. Tetapi anda tidak ada jalan penyelesayan.Ataupun gagal untuk menyelesaikannya.Dari itu ARASY MISTERI berusha membantu anda.Ingatlah setiap masalah ada jalan menyelesaikannya.Ada waktu dan ketikanya keluarga,saudara mara, dan rakan terdekatpun tidak dapat membantu atau meringankan bebanan kita.Atau kita sendiri malu dan merahsiakan dari pengetahuan orang lain.Justeru itu jadikanlah ARASY MISTERI sebagai panduan,pedoman,mencurah permasalahan rumah tangga,permasalahan remaja,anak anak dan kekeluargaan kepada ARASY MISTERI.Inilah bidang kami,yang tuhan kurniakan.Kami cuba membantu dan berkongsi permasalahan anda.

haruman pengikat kasih sayang (Aura Kasih ), menaikkan seri wajah (Aura Seri ) & menghindari gangguan dari makhluk halus (Aura Sufi) yang telah di doakan dengan ayat-ayat al-quran & doa-doa terpilih.insaallah dengan izin allah serba sedikit permasalahan diatas dapat diperbaiki.
RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA:

Didalam masyarakat atau kehidupan orang dizaman dahulu,amat menitik beratkan persoalan berumah tangga dan kebahgiaannya.Orang berilmu dari Suku Kaum Bugis akan menerapkan atau mengajar anak anaknya sama ada lelaki atau perempuan keseluruhan ilmu pengetahuan berkaitan rumah tangga.Dari tujuan,matlamat,tanggung jawab,pantang larang dan ilmu Kebatinan berumah tangga itu sendiri.Tidak ada insan didunia ini tidak mengira bangsa dan agama yang mahukan rumah tangganya roboh,huru hara,tidak tenteram atau aman damai.Keseluruhan mahukan rumah tangga yang berkekalan aman dan bahgia hingga keakhir hayat.


More..
ALAM PENGASIH


ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH. PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS

Sebelum ini,telah diterangkan secara panjang lebar dan terpeinci bahawa Suku Kaum Bugis menjalani kehidupannya dengan penuh PERADAPAN.Ini adalah untuk menepati Matlamat atau Sasaran didalam hidupnya.Dimana ikhtiar atau usha dunia dan akhirat akan diselaraskan bersama.Bagitu juga dengan ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH, PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS.Setiap satu daripadanya mempunyai Matlamat dan caranya yang tersendiri.Masyarakat Melayu hari ini agak sensitive,tidak senang,gusar,takut,tidak percaya,atau membuat andayan yang nagetif terhadap ilmu ini.Malah ada yang mendakwa ilmu ini Syirik atau salah disisi agama.Bergantunglah kepada ilmu individu itu sendiri.Hanya ilmu pengetahuan yang menyeluruh atau meliputi sahaja dapat membuat keputusan tepat dan meyakinkan.