SELAMAT DATANG KE ARASY MISTERI, SEMOGA PERKONGSIAN ILMU INI DAPAT DI MANAFAATKAN BERSAMA, DI HARAP TIDAK ADA PENYALAH GUNAAN UNTUK KEGUNAAN KEARAH KEMUNGKARAN. INSYAALLAH. SEBARANG CADANGAN ATAU PANDANGAN ANDA BOLEH DIKONGSIKAN ARASY MISTERI 013-2554392 / 012-9715794 / ARASHMISTERI@GMAIL.COM TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWATI ARASY MISTERI

ILMU KEBATINAN PENDINDING DARI SEMUA JENIS GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN SIHIR.{3}


ILMU  KEBATINAN  PENDINDING DARI SEMUA JENIS  GANGGUAN MAKHLUK HALUS DAN SIHIR.{3}

Ilmu kebatinan Pendinding yang dimaksudkan ini terdiri dari beberapa kaedah yang berbeza diantara satu dengan yang lain.Disini aku bahagikan kepada beberapa bahagian penting.Selain daripada menggunakan Minyak Aura Sufi yang telah disediakan didalam Arasy Misteri.Diantaranya seperti berikut:

1.Ilmu kebatinan pendinding diperbuat atau digunakan waktu hendak tidur.
2.Ilmu kebatinan pendinding diguna pakai sewaktu hendak makan atau minum 
   walau dimana saja kita berada.Walaupun dirumah sendiri atau keluarga 
   sendiri.
3.Ilmu kebatinan pendinding diguna sewaktu hendak melangkah keluar dari 
   rumah.
4.Ilmu kebatinan yang diamalkan lepas solat.{Subuh.Asar dan Magrib}Masa 
   diambil hanya 3 ke5 minit saja.
5.Ilmu kebatinan yang diguna pakai apabila berhadapan dengan musuh yang 
   menggunakan  ilmu hitam atau sihir.

SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.

SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DAN KESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.

DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.
ILMU KEBATINAN PENDINDING DARI SEBARANG  GANGGUAN MAKHLUK HALUS:{4}


Ilmu kebatinan pendinding ini adalah sama dengan ilmu Kebatinan Pendinding diatas {no:15} kerana tulang belakang atau pembawanya adalah dari unsur yang sama.Iaitu syaitan ,iblis dan kaum jin.Walaupun demikian penambahan khusus dibuat sebagai lapisan keselamatan untuk tempat tinggal atau rumah.Maklumat lanjut seperti dibawah:

1.Membersihkan dalam rumah dari sebarang unsur negatif.

2.Mengeluarkan/menghalau semua jenis gangguan dari dalam rumah mengikut 
   keadaan tertentu dan tatacara khusus.

3.Memagar rumah dari dalam juga dengan tatacara khas.

4.Memagar rumah diluarnya  dengan tatacara khusus.

5.Menggunakan kaedah CD al=Rukyah yang diberikan kepada ketua Isi rumah 
   tersebut.

6.Menggunakan kaedah semburan air yang disediakan.Air ini dirumus khas 
  dengan campuran air 7 masjid,air zam zam dan air hujan malam Jumaat.Air 
  ini telah dibatinkan dengan menggunakan ayat ayat Al-Rukyah,hikmah satu 
  satu doa pilihan,menggunakan juga Hizib tersohor daripada beberapa tokoh 
  Islam yang termashur saperti Imam Syafie,Imam Muhyidden An Nawawi, 
  Imam Abdul Kadir Al Jilani.Imam Abdullah Al Haddat,Syaidina Ali,Syaidina  
  anas, Syaidina Zaid,Syaidina Jakfar dan banyak lagi.Akhirnya diperkukuhkan  
  lagi dengan zikirullah Asmaul Husna yang agung.Dengan izin Allah S.W.T 
  dengan hanya beberapa titisan air tersebut saja dicampur bersama dengan 
  air  biasa yang anda sendiri sediakan Insyaallah mustajab.

7.Melaksanakan segala amalan yang diberi. Dan mematuhi segala syarat 
  perubatan yang digariskan.Diantaranya adalah seperti dibawah:

SYARAT PERUBATAN YANG DIGARISKAN:

1.Melaksanakan segala yang disuruh dan meninggalkan segala yang dilarang secara beransur ansur dan dengan penuh keikhlasan.Mengapa...? 1.Allah maha mengetahui baik yang nyata ataupun yang tersembunyi. 2.Allah saja tempat berlindung dan tempat meminta pertolongan. 3.Berusaha atau berikhtiar adalah wajib disamping berdoa dan bertawakal kepadanya.Usaha atau ikhtiar disini diselarikan keduanya.Zahir dan batin.Yakni usaha zahir dan kebatinannya. 4.Doa atau permohonan orang yang dianiaya atau dizalimi akan dimakbulkan segera oleh Allah S.W.T dengan segera bila menepati syarat atau caranya.Ibarat anak yang meminta bantuan dari ayahnya.Sekiranya si anak sendiri tidak ingat,mengabaikan tanggungjawab dan melakukan sesuatu yang dibenci ayahnya.Apakah mungkin dengan pantas si ayah akan membantu si anak..?Kasih sayangnya tetap tersemat namun nalurinya terluka.Namun Allah S.W.T maha tahu akan segalanya.Terbentang seluas lautan akan sifat Kasih dan Sayangnya.Malah sentiasa terbuka pintu TAUBATnya.

2.Menggunakan keilmuan yang sedia ada di dalam Islam secara tepat dan memenuhi syarat.Bukan hanya dengan pembacaan melalui buku buku yang berlambakan dipasaran atau yang tersedia di dalam internet.Kesemuanya ini sebagai maklumat asas atau umum saja sebagai asas pengetahuan.Ataupun sekadar mencedok ilmu dari omongan dikedai kedai kopi.Ibarat orang bersekolah dengan yang tidak bersekolah,tetapi melalui sekolah dan singgah sebentar.Pastilah jauh bedanya.Kerana berguru itu wajib.Dan bergurulah dengan guru yang ARIF didalam bidang tersebut.

3.Bergantung haraplah dengan bantuan atau pertolongan Allah S.W.T.Dengan bimbingan GURU YANG ARIF LAGI MUSRIK.Insyaallah tiada penyakit yang tiada ubatnya kecuali sakit mati.Dan tiada masalah yang tiada jalan penyelesaiannya.Sama ada cepat atau lambat.Kesemuanya ditentukan Allah jua.Manusia merancang,tuhan menentukan.Namun semat dikedalaman naluri dan minda anda bahawa Allah S.W.T tidak berlaku zalim pada hambanya.Tetapi manusialah yang secara sedar atau tidak menzalimi dirinya sendiri.Malah melakukan kerosakan dibumi.

4.Meletakkan keyakinan yang bulat ketahap tertinggi akan kebesaran Allah S.W.T.Dan kita sebaik baik kejadian.Bukannya dikalangan syaitan,iblis atau jin.Manusia dipilih dan dilantik menjadi khalifah dimuka bumi adalah bukti sahih yang manusia adalah kejadian atau ciptaan Allah yang terbaik.Janganlah kita merubah mertabat atau kedudukan ini.Kedudukan ini lebih baik,mulia dan tinggi daripada para Malaikat.Tetapi....lebih rendah,hina dan kotor daripada HAIWAN  sekiranya tersalah langkah didalam penghidupannya.Beriman kepada AllahS.W.T itu membawa maksud akan KEPERCAYAAN atau KEYAKINAN yang bulat atau hakiki.Tiada akan berganjak walau sedikitpun.

5.Mengamalkan konsep atau amalan TAUHID disepanjang kehidupan sehariannya.Konsep TAUHID disini adalah:

SETIAP DETIK DAN SAAT YANG BERLALU.HENDAKLAH KAMU BERTAUHID KEPADA ALLAH S.W.T.Membawa maksud setiap waktu hendaklah kita mengingati Allah S.W.T degan jalan berzikir.TAUHID merupakan salah satu dari RAHSIA RAHSIA GHAIB kepada SEGALA BIDANG ILMU DUNIA DAN AKHIRAT.Termasuklah permasalahan penyakit,musibah,masalah rumah tangga,pendinding atau apa saja persoalan atau perkara urusan dunia dan akhirat.Dengan itu lebih afdal mendapatkan tunjuk ajar dari GURU YANG ARIF.

KELIMA LIMA SYARAT TERSEBUT DIATAS TIDAKLAH WAJIB.NAMUN ADALAH HARUS DAN AFDAL DILAKSANAKAN AGAR DAPAT MEMBANTU MEMUDAHKAN SEGALA PERKARA YANG BERKAITAN DAN SEWAKTU DENGANNYA.INSAALLAH.


Kembali

1 comment:

Tubuhsatu said...

Assalamualaikum. saya mencari rawatan di sekitar Kelantan.sebelum ini saya ada terambil rokok dan makanan pemberian jiran, selepas itu saya terasa sakit dan banyak gangguan berlaku dibahagian dada,perut dan muka.
Ini email saya : tubuhsatu@gmail.com
Semoga Allah membalas kebaikkan tuan dengan kebaikkan yang banyak.

Penawar Mata,Penaik Seri Wajah Lelaki & Perempuan

 Toner Mata Nur Theraphy


Klik untuk maklumat lanjut

Toner mata nur theraphy merupakan toner mata yang didatangkan dalam bentuk titis yang dibuat dari Air zam-zam, air mawar, herba terpilih , 30 juzuk Al-Quran dan doa pilihan

KEGUNAAN

  • Meningkatkan kadar kelembapan mata
  • Pencuci mata
  • Menyingkir kekotoran (habuk dan bahan asing)
  • Menigkatkan kesegaran mata / Mata lesu / Keletihan mata
  • Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
  • Mengatasi mata merah dan meradang.
  • Menggurangkan bengkak mata
  • Merawat jangkitan mata
  • Mencantikkan mata
  • Memperbaiki keadaan penglihatan


Klik untuk maklumat lanjut


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.


SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA -APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DANKESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.


DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.

Semua persoalan anda sendiri mungkin ada jawapannya. Tetapi anda tidak ada jalan penyelesayan.Ataupun gagal untuk menyelesaikannya.Dari itu ARASY MISTERI berusha membantu anda.Ingatlah setiap masalah ada jalan menyelesaikannya.Ada waktu dan ketikanya keluarga,saudara mara, dan rakan terdekatpun tidak dapat membantu atau meringankan bebanan kita.Atau kita sendiri malu dan merahsiakan dari pengetahuan orang lain.Justeru itu jadikanlah ARASY MISTERI sebagai panduan,pedoman,mencurah permasalahan rumah tangga,permasalahan remaja,anak anak dan kekeluargaan kepada ARASY MISTERI.Inilah bidang kami,yang tuhan kurniakan.Kami cuba membantu dan berkongsi permasalahan anda.

haruman pengikat kasih sayang (Aura Kasih ), menaikkan seri wajah (Aura Seri ) & menghindari gangguan dari makhluk halus (Aura Sufi) yang telah di doakan dengan ayat-ayat al-quran & doa-doa terpilih.insaallah dengan izin allah serba sedikit permasalahan diatas dapat diperbaiki.
RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA:

Didalam masyarakat atau kehidupan orang dizaman dahulu,amat menitik beratkan persoalan berumah tangga dan kebahgiaannya.Orang berilmu dari Suku Kaum Bugis akan menerapkan atau mengajar anak anaknya sama ada lelaki atau perempuan keseluruhan ilmu pengetahuan berkaitan rumah tangga.Dari tujuan,matlamat,tanggung jawab,pantang larang dan ilmu Kebatinan berumah tangga itu sendiri.Tidak ada insan didunia ini tidak mengira bangsa dan agama yang mahukan rumah tangganya roboh,huru hara,tidak tenteram atau aman damai.Keseluruhan mahukan rumah tangga yang berkekalan aman dan bahgia hingga keakhir hayat.


More..
ALAM PENGASIH


ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH. PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS

Sebelum ini,telah diterangkan secara panjang lebar dan terpeinci bahawa Suku Kaum Bugis menjalani kehidupannya dengan penuh PERADAPAN.Ini adalah untuk menepati Matlamat atau Sasaran didalam hidupnya.Dimana ikhtiar atau usha dunia dan akhirat akan diselaraskan bersama.Bagitu juga dengan ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH, PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS.Setiap satu daripadanya mempunyai Matlamat dan caranya yang tersendiri.Masyarakat Melayu hari ini agak sensitive,tidak senang,gusar,takut,tidak percaya,atau membuat andayan yang nagetif terhadap ilmu ini.Malah ada yang mendakwa ilmu ini Syirik atau salah disisi agama.Bergantunglah kepada ilmu individu itu sendiri.Hanya ilmu pengetahuan yang menyeluruh atau meliputi sahaja dapat membuat keputusan tepat dan meyakinkan.