SELAMAT DATANG KE ARASY MISTERI, SEMOGA PERKONGSIAN ILMU INI DAPAT DI MANAFAATKAN BERSAMA, DI HARAP TIDAK ADA PENYALAH GUNAAN UNTUK KEGUNAAN KEARAH KEMUNGKARAN. INSYAALLAH. SEBARANG CADANGAN ATAU PANDANGAN ANDA BOLEH DIKONGSIKAN ARASY MISTERI 013-2554392 / 012-9715794 / ARASHMISTERI@GMAIL.COM TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWATI ARASY MISTERI
IKHTIAR KESELAMATAN DIRI

Dengan izin ALLAH S.W.T .Apabila tubuh badan kita tidak cacat atau cedera dalam menghadapi musibah kemalangan atau serangan musuh yang tidak diduga.Maka Alhamdulillah syukur pada ALLAH S.W.T dengan itu kita :-

 1. Mudah mengerjakan sebarang ibadah
 2. Mudah menjalani kehidupan seharian mencari rezeki
 3. Melihat atau merasai sendiri enti “KUN FAYAKUN”
 4. Menyelamatkan diri , ahli keluarga & orang kita sayangi

INSYAALLA ikhtiar ini dengan izin ALLAH S.W.T. menzahirkan kelebihan diri anda seperti berikut

 1. Tubuh badan tahan / tiada kecederaan / kecacatan didalam kemalangan kecil/menghadapi musibah diserang musoh dengan senjata ditempa dari besi ( LUAR & DALAM )
 2. Kelebihan pelincung peluru ( SEGALA JENIS PELURU )
 3. Kelebihan mengunci senjata musoh ( MENJADI TIDAK BERFUNGSI )
 4. Kelebihan membuka pengunci senjata


PERSOALAN
Apakah benar ujud seperti yang dinyatakan???
JAWAPAN
Benar dan tiada yang mustahil dengan izin ALLAH S.W.T.SESUNGGUHNYA ILMU ALLAH ITU MAHA LUAS

APA YANG ANDA PERLU LAKUKAN?
 1. SMS nama penuh bt ibu kandung
 2. Beri alamat lengkap untuk tujuan pos
 3. Tunggu jawapan ( bila anda layak )
 4. Sekiranya anda Berjaya.anda akan dimaklumkan
 5. Bank in Mahar SETELAH DIBERIKAN NUMBER AKAUN
 6. Warkah keilmuan akan dipos pada anda
 7. Apabila anda menerima warkah tersebut.Sila SMS MEMAKLUMKAN pada kami untuk Menentukan tarikh dan masa pengihazahan & penerangan
 8. Pengakifan/ijazah dilakukan melalui talifon
 9. Selesai


INI ADALAH PERKARA BENAR.TIADA PENIPUAN.KEPADA MEREKA YANG WAS-WAS ATAU TIDAK MEPERCAYAI ADALAH TIDAK DIGALAKKAN.HANYA MEREKA YANG BENAR MEMERLUKAN SAHAJA

                                                                                                                                                        


                                                                                                                                                  kembali

No comments:

Penawar Mata,Penaik Seri Wajah Lelaki & Perempuan

 Toner Mata Nur Theraphy


Klik untuk maklumat lanjut

Toner mata nur theraphy merupakan toner mata yang didatangkan dalam bentuk titis yang dibuat dari Air zam-zam, air mawar, herba terpilih , 30 juzuk Al-Quran dan doa pilihan

KEGUNAAN

 • Meningkatkan kadar kelembapan mata
 • Pencuci mata
 • Menyingkir kekotoran (habuk dan bahan asing)
 • Menigkatkan kesegaran mata / Mata lesu / Keletihan mata
 • Mengurangkan lingkaran gelap di bawah mata
 • Mengatasi mata merah dan meradang.
 • Menggurangkan bengkak mata
 • Merawat jangkitan mata
 • Mencantikkan mata
 • Memperbaiki keadaan penglihatan


Klik untuk maklumat lanjut


SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN MENIMPA.SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA.JANGANLAH SAMPAI NASI MENJADI BUBUR.UTAMAKAN KESELAMATAN DIRI DAN KELUARGA TERSAYANG.TIADA GUNANYA WANG RINGGIT DAN HARTA YANG MENGGUNUNG APABILA MUSIBAH INI TELAH MENYELUBUNGI HIDUP ANDA.


SEGALA KEINDAHAN,KENIKMATAN DAN APA SAJA YANG ANDA MILIKI TIDAK AKAN MEMBAWA ERTI APA -APA ATAUPUN HILANG DENGAN SEKELIP MATA.SEDARLAH WAHAI ANAK BANGSA KU.PERIHATINLAH KEPADA KEHIDUPAN YANG SERBA MENCABAR INI.KEPERIHATINAN KEPADA KESIHATAN DANKESELAMATAN ADALAH IBU ATAU TERAS KEPADA KEHIDUPAN YANG BERJAYA DAN SEMPURNA.


DIDUNIA DAN DIAKHIRAT.DILIPUTI DENGAN TAUFIK DAN HIDAYAH.DILIMPAHI NIKMAT DAN HIKMAH IMAN DAN ISLAM SEPANJANG KEHIDUPAN. DENGAN IZIN LIMPAH KURNIA DAN RAHMAT ALLAH S,W,T.INSYAALLAH.

Semua persoalan anda sendiri mungkin ada jawapannya. Tetapi anda tidak ada jalan penyelesayan.Ataupun gagal untuk menyelesaikannya.Dari itu ARASY MISTERI berusha membantu anda.Ingatlah setiap masalah ada jalan menyelesaikannya.Ada waktu dan ketikanya keluarga,saudara mara, dan rakan terdekatpun tidak dapat membantu atau meringankan bebanan kita.Atau kita sendiri malu dan merahsiakan dari pengetahuan orang lain.Justeru itu jadikanlah ARASY MISTERI sebagai panduan,pedoman,mencurah permasalahan rumah tangga,permasalahan remaja,anak anak dan kekeluargaan kepada ARASY MISTERI.Inilah bidang kami,yang tuhan kurniakan.Kami cuba membantu dan berkongsi permasalahan anda.

haruman pengikat kasih sayang (Aura Kasih ), menaikkan seri wajah (Aura Seri ) & menghindari gangguan dari makhluk halus (Aura Sufi) yang telah di doakan dengan ayat-ayat al-quran & doa-doa terpilih.insaallah dengan izin allah serba sedikit permasalahan diatas dapat diperbaiki.
RAHSIA RUMAH TANGGA BAHAGIA:

Didalam masyarakat atau kehidupan orang dizaman dahulu,amat menitik beratkan persoalan berumah tangga dan kebahgiaannya.Orang berilmu dari Suku Kaum Bugis akan menerapkan atau mengajar anak anaknya sama ada lelaki atau perempuan keseluruhan ilmu pengetahuan berkaitan rumah tangga.Dari tujuan,matlamat,tanggung jawab,pantang larang dan ilmu Kebatinan berumah tangga itu sendiri.Tidak ada insan didunia ini tidak mengira bangsa dan agama yang mahukan rumah tangganya roboh,huru hara,tidak tenteram atau aman damai.Keseluruhan mahukan rumah tangga yang berkekalan aman dan bahgia hingga keakhir hayat.


More..
ALAM PENGASIH


ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH. PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS

Sebelum ini,telah diterangkan secara panjang lebar dan terpeinci bahawa Suku Kaum Bugis menjalani kehidupannya dengan penuh PERADAPAN.Ini adalah untuk menepati Matlamat atau Sasaran didalam hidupnya.Dimana ikhtiar atau usha dunia dan akhirat akan diselaraskan bersama.Bagitu juga dengan ALAM PENGASIH,MINYAK PENGASIH, PEMBENCI,PENUNDUK DAN PELARIS.Setiap satu daripadanya mempunyai Matlamat dan caranya yang tersendiri.Masyarakat Melayu hari ini agak sensitive,tidak senang,gusar,takut,tidak percaya,atau membuat andayan yang nagetif terhadap ilmu ini.Malah ada yang mendakwa ilmu ini Syirik atau salah disisi agama.Bergantunglah kepada ilmu individu itu sendiri.Hanya ilmu pengetahuan yang menyeluruh atau meliputi sahaja dapat membuat keputusan tepat dan meyakinkan.